Test: Hawaiian Tropic Protective Dry Spray Oil - Doftar kokos

Produkt: Solkräm Solskyddsfaktor: 20 Volym: 200 ml Förpackningstyp: Spray Återfuktande: Ja UV-skydd: UVA och UVB Hudtyp: Alla Anti-age: Nej Vattenresistent: Ja

Hawaiian Tropic Protective Dry Spray Oil skyddar både mot UVA- och UVB-strålar, samt mot infraröd strålning. Den är också återfuktande och hypoallergenisk. En av ingredienserna är morotsextrakt, vilket gör att den är antioxiderande och vårdande för huden.

Den här solsprayen är vattenresistent i upp till 80 minuter. Den är utformad för att snabbt tränga in i huden och inte efterlämna någon oljig yta. Den är också alkoholfri och har Hawaiian Tropics’ karaktäristiska kokosdoft. Den passar för alla hudtyper.

Överlag nöjda kunder

Det genomsnittliga kundbetyget på den här solsprayen är överlag högt. De som har gett den höga betyg berömmer den för att den ger en bra solbränna och vissa menar att den ger en bra bränna snabbare än andra solprodukter. Den får också plus i kanten för att den doftar gott.

Å andra sidan är det vissa som rapporterar om att oljan inte går in i huden som den ska och att huden förblir oljig efter applicering. Och trots att produkten är menad att vara hypoallergenisk så är det vissa som har fått allergiska reaktioner av den.

  • Doftar gott
  • Ger bra solbränna
  • Vattenresistent
  • Vissa upplever att den inte går in i huden
  • Enstaka fall av allergiska reaktioner
94