Test: Jabra Elite 65t - Bokstavligt talat trådlösa

Produkt: Hörlurar Kategori: In-ear Känslighet: 103 dB/mW Frekvensomgång min/max: 20/20 000 Hz Trådlös räckvidd: 10 meter Mikrofon: Ja Pause/play: Ja Volymkontroll: Ja Batteritid: 5+10 timmar Laddningstid: 2 timmar

Jabra Elite 65t är trådlösa i ordets rätta bemärkelse, då hörsnäckorna inte bara saknar sladdförbindelse till din mobil, utan också är helt sladdlösa sinsemellan. För att förenkla förvaring ingår ett etui som du kan lägga hörsnäckorna i. Batteritiden är fem timmar, men hörsnäckorna går att ladda i etuiet för ytterligare tio timmars batteritid.

Jabra Elite 65t har en mikrofonteknik som ska kunna reducera vindbrus på ett effektivt sätt. Det finns en tillhörande app från Jabra för att göra ljudinställningar på hörsnäckorna. De går också att använda för att styra diverse digitala assistenter, så som Amazon Alexa, Siri eller Google Assistant.

Enkla att ansluta, men kanske inte det bästa ljudet

I ett test på SoundGuys får Jabra Elite 65t tämligen höga betyg, dock inte enkom positiva. De tycker att batteritiden är mycket bra och de är också förtjusta i hur enkelt de ansluter till och kopplar från telefonen. De bedömer mikrofonen som god och ger plus för att den är stänktålig.

De anser däremot att ljudet inte är det bästa och att de inbyggda inställningarna för ljudet inte kan göra särskilt mycket för att kompensera för det. SoundGuys vittnar om att bastoner tenderar att försvinna, och att de höga tonerna inte heller låter heller särskilt bra.

  • Bra batteritid
  • Mobilapp
  • Stänktålig
  • Ljudet är inte det bästa
84

Bästa pris hos:

Källor

Sound Guys - juli 2018
Experttest av Jabra Elite 65t