0 100 93 1

Test: Kenwood FPM810 - Bäst i test

Kompetent matberedare, men tung

Produkt: Matberedare Prisklass: Mellan Skålkapacitet: 3,5 liter Effekt: 1000 watt Hastigheter: 8 Pulsfunktion: Ja Vikt: 12,6 kg Höjd och bredd: 40x23 cm

Kenwood FPM810 har både en skål på 3,5 liter och en generös blenderkanna på 1,8 liter. Kannan är gjord i glas som tål både varma och kalla temperaturer utan att skadas. Även skålen är gjord för att vara stryktålig och tål att köras i diskmaskin. Tyvärr är maskinen en tung pjäs, den väger hela 12,6 kg.

Den har en pulsfunktion och åtta olika hastigheter. Om du vet att du vill köra maskinen på högsta hastighet finns det också en auto-funktion som automatiskt väljer maximal hastighet. Om matberedaren står oanvänd i en halvtimme slår den automatiskt över till ett energisparläge.

Få saker som talar emot

Trusted Reviews är mäkta imponerade av Kenwood FPM810 och menar på att det är enklare att lista vad den inte kan göra än vad den faktiskt kan göra. Den klarar väl av att mixa allting som testaren slänger i och hon berömmer den också för att den är enkel att rengöra.

Däremot så reagerar testaren på att basenheten är väldigt tung och kanske inte helt lämplig för att lyfta in och ut ur skåp på daglig basis. Hon tycker också att det hade varit behändigt med någon typ av snabbstartsguide eller liknande, då alla funktioner i matberedaren kan kännas lite överväldigande till en början.

Den här modellen blir vår testvinnare i mellanprisklassen.

  • Stor skål
  • Medföljande blenderkanna
  • Flera valbara hastigheter
  • Tung
93

Bra pris hos:

Källor

Trusted Reviews - oktober 2017
Experttest av Kenwood FPM810