Test: Kevin Murphy Fresh Hair - Avhjälper fet hårbotten

Produkt: Torrschampo Prisklass: Premium

Fresh Hair från Kevin Murphy är ett torrschampo som hjälper dig fräscha upp håret på mer än ett sätt. Det bidrar till att avhjälpa en fet hårbotten och att ta bort lukt, men det kan även ta bort stylingprodukter som fortfarande sitter i sedan kvällen före. Det ger även volym och textur.

Damernas Värld ger det här torrschampot hela 4,5 av fem i betyg. De upplever att effekten är väldigt omedelbar och att det doftar bra. Deras erfarenhet är att produkten gör det som utlovas och att resultatet håller så länge som tre dagar.

Doften tilltalar inte alla

Även från Good Housekeeping Institute är betygen förhållandevis höga. Även där får doften beröm, den beskrivs som fräsch med en ton av citrus. Testarna upplevde även torrschampot som enkelt att applicera, att det inte lämnade synliga rester och att det höll i två till tre dagar. Dock upplevde de i vissa fall att håret kändes torrt efteråt.

Bland kunderna är de flesta nöjda med den här produkten. Den får beröm för att den ger bra resultat och att den inte lämnar några synliga rester. Doften är dock något som inte går hem hos alla, även de kunder som gillar hur det här torrschampot fungerar tillstår att doften inte är den bästa.

  • Bra resultat
  • Håller länge
  • Lämnar inga rester
  • Doften kan upplevas som kraftig
85

Källor

Mama - januari 2018
Experttest av sju torrschampon

Damernas Värld - september 2018
Experttest av åtta torrschampon

Good Housekeeping - augusti 2015
Experttest av Kevin Murphy Fresh Hair