0 100 91 1

Test: Kitchenaid Artisan 5KFP1644 - Justerbar på flera sätt

Produkt: Matberedare Prisklass: Premium Skålkapacitet: 4 liter Effekt: 650 watt Hastigheter: 1 Pulsfunktion: Ja Vikt: 13,6 kg Höjd och bredd: 45,7x30,4

Liksom vissa andra modeller från Kitchenaid har Artisan 5KFP1644 en spak där du kan justera höjden på skärskivan för att få olika tjocklek på skivorna. Den har också Kitchenaids tre-i-ett-system för inmatningsröret, där inmatningsröret går att öppna på tre olika sätt i tre olika storlekar.

Det medföljer tre skålar, som alla är BPA-fria, och en rad andra tillbehör, bland annat en citruspress, en äggvisp och en tärningssats. Den här modellen har en lägre effekt på motorn än vissa andra modeller i den här prisklassen, men 650 watt bör bara tillräckligt för de flesta uppgifterna.

Bra testresultat

Good Housekeeping har flera positiva saker att säga om den här matberedaren. De tycker bland annat att maskinen är väldigt lätt att använda och att tillbehören är enkla att montera. De vittnar också om att Artisan 5KFP1644 klarade av att hacka, skiva och riva alla livsmedel den fick ta sig an i Good Housekeepings test.

Faktumet att det bara finns en hastighet faller dock inte Good Housekeeping i smaken. I övrigt har de få saker att anmärka på, förutom att de upplever att maskinen är lite besvärlig att hantera om man är högerhänt, då handtaget på skålen sitter på vänster sida.

  • Flera tillbehör
  • Justerbar skivstorlek
  • Bara en hastighet
  • Motoreffekten inte mer än godkänd
  • Dyr
91

Bra pris hos:

Källor

Good Housekeeping - juni 2014
Experttest av Kitchenaid Artisan 5KFP1644