Test: Living Proof Perfect Hair Day Dry Shampoo - Bäst i test

Innovativt torrschampo som ger mycket bra resultat

Produkt: Torrschampo Prisklass: Mellan

Living Proof Perfect Hair Day är ett exempel på ett torrschampo som använder sig av innovativa kemiska lösningar för att få ditt hår att kännas fräschare.

Enkelt förklarat så lägger sig torrschampot som en hinna runt varje individuellt hårstrå. Det suger sedan upp olja och smuts, och allt detta följer sedan med när du borstar ur torrschampot ur håret. Torrschampot neutraliserar också eventuella ofräscha dofter.

En testare provade den här produkten genom att använda den efter ett gympass, istället för att tvätta håret med vanligt schampo. Hon blev positivt överraskad över att torrschampot inte lämnade några synliga rester och att håret inte fick en pulvrig yta.

Mycket bra resultat utan att behöva spraya för mycket

Vidare tyckte hon att torrschampot luktade fräscht, men att det i slutändan inte gav samma resultat som att tvätta med schampo. Dock kunde hon bättra på håret med torrschampo igen nästa dag och fortfarande få ett bra resultat.

På Daisy Beauty är tongångarna likartat positiva. Deras testare upplevde att det inte krävdes mycket av produkten för att ta udden av flottigheten och ge lite volym till håret. Doften på produkten fick också plus i kanten, och testaren tyckte sig inte kunna se några synliga rester i håret.

  • Ger volym
  • Fräschar upp håret
  • Lämnar inga rester
  • Inget speciellt
93

Bästa pris hos:

Källor

Daisy Beauty - maj 2017
Experttest av Living Proof Perfect Hair Day