Test: Löwengrip Blonde Perfection Silver Shampoo - Bästa premiumsilverschampo

En kändisprodukt som faktiskt fungerar

Produkt: Silverschampo Prisklass: Premium

Isabella ”Blondinbella” Löwengrips bidrag till silverschampomarknaden. Det innehåller bambuextrakt, som ska ha en skyddande och reparerande effekt på ditt hår. Det kan även fungera för dig som har mörkare hår, om det är så att du vill ha en kallare ton i håret. Schampot har en doft av mango och persika.

Det här silverschampot får mycket beröm på Veckorevyns blogg. Testaren menar att hon blev positivt överraskad av den här produkten, då hon tidigare har förhållit sig skeptisk till kändisars hårvårdsprodukter. Hon är mycket förtjust i doften och uttrycker förvåning över hur mjukt och glansigt håret blev. Hon berättar att hon blev av med sina gula toner efter bara en tvätt.

Även på bloggen på Damernas Värld är tongångarna likartade. Testaren i det fallet har tidigare inte varit någon större användare av silverschampo, då hon upplever att det torkar ut håret. Men denna produkt föll henne i smaken, bland annat då hon upplevde att det skummade lagom, och menar att detta kan bli en favoritprodukt för henne.

Resultatet syns på en gång

Det här schampot har ett genomsnittligt betyg på 4,5 av fem på Nordic Feel. Köparna beskriver bland annat att resultatet var väldigt omedelbart och var synbart efter bara en tvätt. Flera vittnar också om att håret blev mjukt och fick fin lyster, och överlag verkar kunderna gilla doften.

På den negativa sidan upplever vissa att det ger bättre effekt på blonderat hår än naturligt blont hår. Alla upplever heller inte att det fungerar som det ska, men även bland de kunderna finns det de som tillstår att produkten fungerar bra som schampo, även om det enligt dem inte avhjälper gula pigment så bra.

  • God doft
  • Ger mjukt hår med lyster
  • Verkar snabbt
  • Alla upplever inte att det fungerar som det ska
91

Bästa pris hos: