0 100 88 1

Test: Löwengrip Good to Go Dry Shampoo - Doften förstör helhetsintryket

Produkt: Torrschampo Prisklass: Budget

Bloggaren och entreprenören Isabella "Blondinbella" Löwengrip har en hel produktlinje med hårvård, hudvård och kroppsvård. Hennes torrschampo är det dyraste av budgetvarianterna vi har jämfört, men det är inte nödvändigtvis det bästa.

Beyond Beauty beskriver det som ett väldigt väl fungerande torrschampo som ger håret en fräsch och nytvättad finish. De kunde heller inte se att det lämnade någon yta eller vita spår på håret. I recensioner på Nordic Feel får det här torrschampot också bra betyg, och de vittnar om att det är ett torrschampo som ger stadga och därför passar om man vill ha mer volym.

Doften går inte hem

En sak som de båda är överens om är att doften, karamell med toner av antingen mjölk och kokos eller hjärtnot och vanilj, inte är särskilt trevlig. På Beyond Beauty har torrschampots testats av två personer och båda beskriver doften som sötsliskig och att den gör en illamående.

Kundrecensionerna på Nordic Feel är överlag positiva. De flesta ger den beröm för resultatet man får och beskriver det som att torrschampot ger håret stadga, volym och att det får håret att kännas fräscht. Men även bland de som gillar hur resultatet blir så finns det dem som tycker att doften är alldeles för kraftig.

Den får dock högsta betyg av Expressen.

  • Bra resultat
  • Alldeles för kraftig doft
88